Sostenibilitat Ambiental – INOUT Hostel

Biosphere – Manual de Bones Pràctiques al Parc Natural de Collserola

En el següent link podran consultar el Manual de Bones Pràctiques per als visitants i residents al Parc Natural de Collserola. Un manual complet que aborda les diferents situacions en què ens puguem trobar al relacionar-nos amb el parc. Ens facilita un llistat de recomanacions, ja sigui, per a recorreguts a peu o amb bicicleta per tal que la nostra presència produeixi el menor impacte possible i la nostra relació amb l’entorn sigui del tot satisfactòria.

Instal · lació de sistemes d’energia solar (fotovoltaica)

A l’Inout Hostel tenim quasi 200 plaques solars instal · lades

Solucions de Domòtica – Sensors de moviment en l’enllumenat de tots els passadissos d’INOUT Hostel

L’energia és un recurs limitat. Aproximadament, el 20% de l’electricitat mundial s’utilitza en la il·luminació. Una gran part es malbarata, en ocasions, en fàbriques, oficines i espais tancats. Això influeix de forma negativa tant en els recursos energètics, com també en el medi ambient.
En INOUT Hostel hem dissenyat un sistema orientat a solucionar aquests problemes instal·lant sensors de moviment en l’enllumenat que optimitzen l’encesa i l’apagat de les llums.

Disposem d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics

REDUÏM

INOUT Hostel reduïm en envasos de plàstic. També té instal·lada una caldera de Biomassa pel consum d’aigua calenta i calefacció amb pellet de proximitat. Totes les llums són de Leds. També té instal·lats termòstats sectoritzats per controlar la temperatura. Per minimitzar el consum d’aigua INOUT Hostel té instal·lats polsadors a les dutxes.

Durabilité de l'environnement - INOUT Hostel

REUTILITZEM

INOUT Hostel té un compromís de consum responsable i procura reutilitzar el mobiliari i objectes que altres desestimen.

No us perdeu la foto amb l’ ós del bar restaurant o una copa a la taula de la suite presidencial de l’Hotel Arts (Ritz Carltzon).

Durabilité de l'environnement - INOUT Hostel

RECICLEM

INOUT Hostel està ubicat en un Parc Natural i estem compromesos amb la protecció mediambiental i la minimització del nostre impacte en l’entorn més proper.
Disposem d’un compactador de llaunes per fer més eficient tot el procés.

Compromís Barcelona Plàstic Zero

El Compromís Barcelona Plàstic Zero és el marc de treball per avançar en el desenvolupament d’una estratègia de reducció efectiva del plàstic d’un sol ús a la ciutat.

Barcelona Plastic Zero

DECLAREM ESTAT D’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA 

Ens hem sumat a Turismo Declara, una iniciativa que fa costat a organitzacions, empreses i professionals del sector turístic a declarar una emergència climàtica i prendre mesures per a reduir les seves emissions de carboni.

× How can I help you?