Sostenibilitat Ambiental – INOUT Hostel

Biosphere – Manual de Bones Pràctiques al Parc Natural de Collserola

En el següent link podran consultar el Manual de Bones Pràctiques per als visitants i residents al Parc Natural de Collserola. Un manual complet que aborda les diferents situacions en què ens puguem trobar al relacionar-nos amb el parc. Ens facilita un llistat de recomanacions, ja sigui, per a recorreguts a peu o amb bicicleta per tal que la nostra presència produeixi el menor impacte possible i la nostra relació amb l’entorn sigui del tot satisfactòria.

Instal · lació de sistemes d’energia solar (fotovoltaica)

A l’Inout Hostel tenim quasi 200 plaques solars instal · lades

Solucions de Domòtica – Sensors de moviment en l’enllumenat de tots els passadissos d’INOUT Hostel

L’energia és un recurs limitat. Aproximadament, el 20% de l’electricitat mundial s’utilitza en la il·luminació. Una gran part es malbarata, en ocasions, en fàbriques, oficines i espais tancats. Això influeix de forma negativa tant en els recursos energètics, com també en el medi ambient.
En INOUT Hostel hem dissenyat un sistema orientat a solucionar aquests problemes instal·lant sensors de moviment en l’enllumenat que optimitzen l’encesa i l’apagat de les llums.

REDUÏM

INOUT Hostel reduïm en envasos de plàstic. També té instal·lada una caldera de Biomassa pel consum d’aigua calenta i calefacció amb pellet de proximitat. Totes les llums són de Leds. També té instal·lats termòstats sectoritzats per controlar la temperatura. Per minimitzar el consum d’aigua INOUT Hostel té instal·lats polsadors a les dutxes.

Durabilité de l'environnement - INOUT Hostel

REUTILITZEM

INOUT Hostel té un compromís de consum responsable i procura reutilitzar el mobiliari i objectes que altres desestimen.

No us perdeu la foto amb l’ ós del bar restaurant o una copa a la taula de la suite presidencial de l’Hotel Arts (Ritz Carltzon).

Durabilité de l'environnement - INOUT Hostel

RECICLEM

INOUT Hostel està ubicat en un Parc Natural i estem compromesos amb la protecció mediambiental i la minimització del nostre impacte en l’entorn més proper.

DECLAREM ESTAT D’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA 

Ens hem sumat a Turismo Declara, una iniciativa que fa costat a organitzacions, empreses i professionals del sector turístic a declarar una emergència climàtica i prendre mesures per a reduir les seves emissions de carboni.

× How can I help you?