top of page

Sostenibilitat Ambiental 

Biosphere – Manual de Bones Pràctiques al Parc Natural de Collserola

En el següent link podran consultar el Manual de Bones Pràctiques per als visitants i residents al Parc Natural de Collserola. Un manual complet que aborda les diferents situacions en què ens puguem trobar al relacionar-nos amb el parc. Ens facilita un llistat de recomanacions, ja sigui, per a recorreguts a peu o amb bicicleta per tal que la nostra presència produeixi el menor impacte possible i la nostra relació amb l’entorn sigui del tot satisfactòria.

1_Sosteniblitat-Ambiental-ANTONIO-ESPEJO.jpg

Instal · lació de sistemes d’energia solar (fotovoltaica)

A l’Inout Hostel tenim quasi 200 plaques solars instal · lades

2_BannerDSC00679-Editar-1024x432-1.jpg

Reutilització daigües residuals

 

A  Inout Hostel reconeixem la importància d'utilitzar els recursos de manera responsable i sostenible. Una de les formes en què ho fem és a través del tractament i depuració de les aigües residuals que generem a les nostres instal·lacions. En lloc de veure l'aigua residual com un malbaratament, la considerem un recurs valuós que podem reutilitzar de manera intel·ligent.

Com ho fem? Utilitzem un sistema de tractament d'aigües residual avançat que purifica l'aigua de manera efectiva, eliminant contaminants i residus. Quan l'aigua ha estat depurada, no la desaprofitem. En comptes d'això, la redirigim cap als nostres espais exteriors i jardins per a reg.

20231107-INOUT-Reclicatge Aigua Pluja-REC_13.jpg

Solucions de Domòtica – Sensors de moviment en l’enllumenat de tots els passadissos d’INOUT Hostel

L’energia és un recurs limitat. Aproximadament, el 20% de l’electricitat mundial s’utilitza en la il·luminació. Una gran part es malbarata, en ocasions, en fàbriques, oficines i espais tancats. Això influeix de forma negativa tant en els recursos energètics, com també en el medi ambient.
En INOUT Hostel hem dissenyat un sistema orientat a solucionar aquests problemes instal·lant sensors de moviment en l’enllumenat que optimitzen l’encesa i l’apagat de les llums.

3_domotica.jpg

Disposem d'un punt de càrrega per a vehicles elèctrics

vehiculo electrico.jpeg

Reduïm

INOUT Hostel reduïm en envasos de plàstic. També té instal·lada una caldera de Biomassa pel consum d’aigua calenta i calefacció amb pellet de proximitat. Totes les llums són de Leds. També té instal·lats termòstats sectoritzats per controlar la temperatura. Per minimitzar el consum d’aigua INOUT Hostel té instal·lats polsadors a les dutxes.

4_caldera-Biomasa.jpg

Reutilitzem

INOUT Hostel té un compromís de consum responsable i procura reutilitzar el mobiliari i objectes que altres desestimen.

No us perdeu la foto amb l’ ós del bar restaurant o una copa a la taula de la suite presidencial de l’Hotel Arts (Ritz Carltzon).

5_reutilizacion-495x400.jpg

Reciclem

INOUT Hostel està ubicat en un Parc Natural i estem compromesos amb la protecció mediambiental i la minimització del nostre impacte en l’entorn més proper.

Compromís Barcelona Plàstic Zero

El Compromís Barcelona Plàstic Zero és el marc de treball per avançar en el desenvolupament d’una estratègia de reducció efectiva del plàstic d’un sol ús a la ciutat.

PlasticZero.jpg

Declarem estat d'emergència Climàtica

Ens hem sumat a Turismo Declara, una iniciativa que fa costat a organitzacions, empreses i professionals del sector turístic a declarar una emergència climàtica i prendre mesures per a reduir les seves emissions de carboni.

bottom of page