Reconeixement Predif 2023 – Turisme accessible

La Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, PREDIF, va lliurar diversos reconeixements, en el marc de la 43a edició de Fitur, a administracions públiques ia empreses pel seu compromís amb el turisme accessible amb què fa anys que treballen perquè els recursos turístics siguin accessibles per a totes les persones.

A nivell internacional, PREDIF també va reconèixer l’Organització International de Turisme Social – ISTO, en el 60è aniversari de la seva creació. PREDIF participa dins del consell de direcció des de l’octubre passat. També serà reconegut l’IDT-Bogotà, on PREDIF ha presentat la seva plataforma de turisme accessible per engegar la plataforma TUR4all Colòmbia juntament amb FUMDIR i ha impartit als professionals del sector una formació en turisme accessible.

Una de les empreses que va rebre el reconeixement de l’entitat serà Viajes El Corte Inglés, que recentment ha signat una col·laboració amb PREDIF per a l’assessorament en paquets de viatges inclusius i formació als treballadors en l’atenció a persones amb necessitats d’accessibilitat. A més, també van ser reconeguts el treball d’Ilunion Hotels, líders en allotjament accessible a Espanya, i amb qui l’entitat treballa diversos anys, així com l’Hotel Muralto de Madrid i INOUT Hostel Barcelona pel seu compromís amb l’accessibilitat i el turisme per a totes les persones.

PREDIF reconoce en FITUR a empresas y destinos que trabajan por un turismo inclusivo

× How can I help you?