Mesures de seguretat i nous protocols – Covid-19

Al Inout Hostel hem desenvolupat unes estrictes mesures de seguretat i nous protocols que ens permetran oferir un servei amb les màximes garanties.
Al respecte volem comunicar als clients d’Inout Hostel una seria de normes i mesures que es prendran al llarg de la seva estada:

NORMES PER ALS NOSTRES CLIENTS
-Abans de passar a la recepció es determinarà la temperatura corporal amb infrarojos. Si el teu temperatura supera els 37,3 graus C. no et podràs quedar a les nostres instal·lacions i s’aconsellarà que et dirigeixis als serveis mèdics.
-No està permesa la entrada a les nostres instal·lacions amb guants, aquests s’ hauran de llençar a la paperera roja que trobaràs en la entrada.
-Se’t facilitarà per la higiene de mans un xorro de  solució alcohòlica.
-A l’entrada de l’edifici de recepció caminaràs per catifes de gespa artificial, amb desinfectant  de base clor.
-A dins de la recepció només hi haurà una persona.
-Els clients esperaran a entrar a recepció mantenint la distància de 2 metres, estarà senyalitzat amb franges a terra.
-Les salutacions es faran sense contacte físic et rebrem amb un somriure sota la nostra mascareta.
-Sol·licitem el pagament amb targeta de crèdit o altres mitjans electrònics, preferiblement contactless. I es desinfectarà el TPV amb un producte de base clor i paper després de cada ús.
-Et donarem la targeta magnètica de l’ habitació desinfectada prèviament amb un producte amb base de clor.
-Sol·licitem als nostres clients que evitin tocar llits, lliteres, objectes d’altres clients i serà necessari que guardin els seus objectes personals a dins del seu armari.
-No es permet portar sacs de dormir ni tovalloles de bany i es obligatori el lloguer de llençols y tovalloles que entregarem embossats individualment a la recepció.
-Si necessites un pla de Barcelona o qualsevol informació turística, pots sol·licitar a recepció ja que no hi haurà llibres de consulta, guies, etc. als que tinguin accés els clients.
-Informem als nostres clients que per seguretat els serveis de consigna per maletes, caixa forta, ordinadors d’us comú a disposició dels clients o cuina compartida es mantindran tancats.
-Els hostes disposaran de solució desinfectant a la zona d’accés a les habitacions.

-La disposició dels llits a les habitacions respecte la distància mínima de 2 metres de seguretat, tant pel que fa a la pernoctació, com pel que fa a la mobilitat dins la habitació. No es permet, moure cap moble de lloc.
-Per l’ús dels lavabos cal anotar el nom en la franja horària que es desitja utilitzar en la graella que està penjada a la porta de cada bloc, donat que tan sol pot estar una persona a l’interior.
-Els clients, que no ho hagin fet a través de la seva reserva per internet, podran comprar un  tiquet de 4,5€ pel  servei d’esmorzar que consta de m1 mufin, 2 biscotes, margarina i melmelada, 1 Sandwich de pa anglès  de pernil i formatge 1 tetabrick petit amb un suc, 1 cafè ó té amb sucre i llet i un pac de tovalló i coberts. Tot en envasos individuals.
-El servei d’esmorzar es realitzarà a l’exterior, en terrasses, porxos i jardí, cadascun separat per una distància de 2 metres. A les taules trobaràs senyalitzades amb un ninot, les posicions on et pots asseure. Sol·licitem no moure les taules i les cadires per respectar les distàncies de seguretat.
-Preguem als nostres clients que recullin les restes de l’esmorzar, els fiquin a la bossa que se’ls facilitarà i els tirin en els carros d’escombraries amb pedal i amb tapa verda situats a l’entrada dels edificis de la recepció i de restaurant.
-En cas que sigui necessari realitzar alguna tasca de manteniment, es sol·licitarà que abandoni la seva habitació mentre es realitzen les tasques.
-Comuniquem als nostres clients que els nostres espais comuns interiors així com la cuina d’alberguistes romandran tancats fins a nou avís.
-L’accés dels usuaris de la piscina es realitzarà tenint en compte el seu aforament i sempre respectant la possibilitat que dins de la mateixa s’asseguri una distància preventiva mínima de 2 metres entre els banyistes.
-Es realitzarà un control de la temperatura als usuaris de la piscina a l’entrada de la mateixa. En cas que l’usuari presenti una temperatura corporal de 37,3ºC es prohibirà l’entrada a la instal·lació.
-Tindrem gel per a la desinfecció de mans a l’entrada de la piscina.
-Disposaràs de una catifa de gespa amb clor i aigua per la neteja de calçat a l’entrada de la piscina amb desinfectant residual tipus lleixiu per les soles.
-Proporcionarem a cada usuari una bossa de plàstic per a material d’un sol ús que haurà de dipositar convenientment tancada en una galleda d’escombraries (amb tapa i pedal) a la sortida de la piscina.
-Sol·licitem als nostres clients que respectin les senyalitzacions perquè amb la mobilitat es continuï respectant les distàncies de 2 metres amb les taules i amb els companys allotjats.

Aquesta sèrie de mesures han estat preses per tu sol et preocupis de gaudir de la teva estada.

× How can I help you?