Lloguer de sales - INOUT Hostel

Vine i organitza amb nosaltres les teves reunions de treball, reunions d’empresa, celebracions o presentacions varies. Contacta amb nosaltres i informa’t de l’àmplia i variada oferta de sales i serveis de què disposem per poder ajustar-nos al vostre tipus de trobada. Els nostres espais són ideals tant per a trobades més informals com per a presentacions i celebracions.
A més disposem de servei de restaurant i cafeteria amb els què podreu complementar la vostra reunió o esdeveniment amb un dels nostres coffee breaks, refrescs o àpats per a tot tipus de perfils i gustos.
La nostra oferta en sales amb llum natural, grans finestrals, una zona de pícnic i piscina, i el nostre team qualificat farà que el vostre esdeveniment sigui tot un èxit.
Tot això a 20 minuts amb transport públic del centre de Barcelona.

Sales per esdeveniments o reunions

El nostre alberg compte amb dues sales de reunions polivalents (una de 80 m2 i un altre de 100 m2), també disposem d’un gran saló restaurant amb vista al parc, i dues terrasses que s’endinsant dins d’aquest.
Tot equipat amb tecnologia audiovisual que inclou: Pantalla, projector, sistema de múltiples entrades de vídeo, material d’oficina i Wi-Fi gratuït a tot el nostre recinte.

foto-sala-principal

Sala Recepció

Sala de 80 m2, molt lluminosa i amb vistes al parc de Collserola. Amb una decoració agradable envoltada de grans finestres, és perfecte per reunions d’empreses i qualsevol mena de reunió o presentació.
Disposa d’una gran terrassa de 60 m2.

Sala piscina

Sala de 100 m2, amb llum natural i vistes al parc de Collserola, és perfecte per qualsevol mena de reunió, esdeveniment o celebració.
Consta d’un espai exterior molt ampli, amb pista esportiva, dues terrasses cobertes i zona de Pícnic.

sala-piscina

Sala a la carta

Demana’ns el que necesssites, quina és la teva idea o necessitat, i nosaltres ho farem possible.

Exemples de muntatge

(Més opcions de muntatge disponibles)

distribución-sala

Més informació i reserves

Per més informació i reserves enviï’ns un email a grupos@inouthostel.com , o truqui’ns al 0034 932800985

× How can I help you?