Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

El Restaurant del INOUT, de cuina tradicional, disposa d’àmplies terrasses i ofereix diferents opcions:

  • Self Service per 7 € (entrant, plat fort, postres amb pa i aigua de Barcelona).
  • Menú Diari per 10 € de dilluns a divendres es pot menjar servit a taula: entrant, plat fort i postra (escollint entre tres plats de cada) inclou l’aigua mineral, el vi i el cafè.
  • Menú Cap de Setmana i Festius per 19 € servit a taula amb entrant, plat fort, i postres (escollint entre sis plats de cada) inclou l’aigua mineral, el vi i el cafè.
  • Menús especials per esdeveniments.

Disposem de dues terrasses assolellades condicionades amb cadires, taules, bancs i para-sols on es pot esmorzar, dinar, sopar o compartir una cervesa fent amics i intercanviant experiències.

Si ens ho demana podem servir menús especials: dieta per esportistes, règim celíac, vegetarià, sense porc i altres. També podem organitzar-li àpats especials: un sopar de tapes, mexicà, italià o una festa d’aniversari. Vostè demani!

L’INOUT Hostel també té dos bars on, a qualsevol hora del dia o de la nit, servim pizzes, lasanya, entrepans o tapes i una beguda per 7 €. Al bar recomanem que provin el còctel que el famós cuiner Ferran Adrià va dissenyar per INOUT!

També disposem d’una cuineta per als hostes.

Per més opcions anar a la web de l’Inout Restaurant »