RAONS PER RESERVAR DIRECTAMENT DES DEL NOSTRE LLOC WEB

A continuació volem des INOUT Hostel realitzar un decàleg d’avantatges per les que tota persona hauria de reservar directament amb nosaltres, evitant intermediaris, malentesos, informacions que freguen directament la falsedat.

inout-hostel-barcelona-026

En el món del web 3.0 o 4.0, reservar online és un acte que es produeix milions de vegades al dia a tot el món, però, ¿totes les reserves que es realitzen són pertinents? És una bona pregunta, que tots hauríem de fer-nos abans de reservar en un hostel, hostal, hotel o qualsevol instal·lació turística. La frase que escoltem infinitat de vegades per telèfon dels nostres clients “-Si ho arribo a saber reservo directament amb vostès ….” no hauria de produir tan sovint com en veritat passa.
Els nostres col·laboradors, portals d’internet, OTA’s, Majoristes, etc … són empreses que es dediquen a la venda de places hoteleres de la categoria que sigui, però clar, ho fan de tots els establiments i per més que aquests es esmeren a presentar de manera fiable i fidedigna el producte particular de cada un dels establiments publicitats a la seva web, no s’acosta ni de lluny a l’atenció que el propi establiment pot oferir. Això és una realitat que tothom hauria de tenir en compte si desitja realitzar una reserva hotelera i concretament si va a reservar a INOUT Hostel.

05-Maig-Danny-Caminal
A continuació algunes qüestions que planteja la reserva directa amb nosaltres, presencialment a taulell, via telefònica, a través de mail o des de la nostra web oficial, que són les vies directes per a reservar a INOUT Hostel:

Fiabilitat del procés de reserva i inserció de dades de targeta de crèdit amb la possibilitat d’efectuar la reserva amb modalitats de pagament i garanties alternatives (transferència bancària).
Possibilitat de trobar ofertes especials exclusives només en aquesta pàgina web oficial, més varietat de tipus d’habitacions i Actualització Gratuïta si quan arriba hi ha disponible una habitació de categoria superior. Possibilitat també de fer comandes especials d’acord amb les seves necessitats.
Més varietat de tipus d’habitacions.
Reserves sense intermediaris, gestionades directament pel nostre personal, el mateix que li donarà la benvinguda i l’atendrà durant la seva estada.
Possibilitat de cancel·lar o modificar les reserves (a menys que s’especifiqui el contrari en les condicions de la tarifa) de forma senzilla i amb terminis específics.
Possibilitat també de fer comandes especials d’acord amb les seves necessitats.
Gaudeixi dels avantatges de l’assignació de la seva habitació preferida (sempre subjecta a la disponibilitat de l’Hotel).
No hi ha necessitat de pagar un dipòsit, pagui la totalitat de la seva reserva a l’establiment.

inout-hostel-barcelona-045
Una altra gran avantatge és que sempre estarà en contacte directe amb nosaltres. Si necessita afegir un altre membre de la família, modificar la data d’arribada, o si volgués quedar-se uns pocs dies més o cancel·lar la seva reserva, estarem sempre allà per ajudar-lo i més rebrà totes les respostes i els canvis sol·licitats directament de nosaltres.
La gran quantitat d’agències de viatges que pul·lulen per la Xarxa i els seus cridaneres ofertes pot fer pensar als internautes que aquestes plataformes compten amb els millors preus a l’hora de reservar en un hostel. Però estan molt equivocats.
Directament es facilita la contractació d’extres (com serveis de restaurant, etc.) i s’accedeix a informació més completa, detallada i actualitzada.

David Marín

Community Manager

INOUT Hostel

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>