ELS MILLORS PAÏSOS DEL MÓN EN TURISME (I COM AIXÒ CANVIARÀ AVIAT)

Per anys, els països europeus i nord-americans han atret la major quantitat de turistes cada any, però, la tendència comença a canviar i hi ha nous jugadors que comencen a ‘ficar-li la fitxa’ al sector del turisme.
D’acord amb l’Índex de Competitivitat de Viatges i Turisme 2017 del Fòrum Econòmic Mundial (WEF), la indústria turística va moure US $ 7.600 milions al món i va crear 292 milions de llocs de treball en 2016.
El moviment de persones no té precedents, les arribades de turistes internacionals van augmentar de 25 milions el 1950 a 1.200 milions l’any anterior.
Per anys, Amèrica del Nord i Europa han dominat com a principals regions d’atracció de turisme. De fet, en l’índex, Espanya, França i Alemanya ocupen els tres primers llocs.

ranking 1

El Fòrum Econòmic Mundial estima que per a l’any 2030 la major part del creixement dels viatges internacionals vindrà d’Àfrica, Àsia i l’Orient Mitjà, el que permetrà un creixement de l’ocupació i majors oportunitats en aquestes regions.
L’índex ressalta que des de la crisi financera global, la despesa en turisme dels països en desenvolupament ha crescut més ràpid que el de les economies avançades (una tendència que s’espera que continuï).

ranking 2

En els resultats de l’índex, es va trobar que 12 dels 15 països que més han millorat respecte a la competitivitat del turisme són mercats emergents.
Així mateix, s’espera que en els propers 10 anys, dins dels 10 destinacions d’oci de més ràpid creixement es troben països com Brunei, Tailàndia, Xina, Oman, Moçambic i Vietnam.

244485_1

L’anterior, suggereix que els països en desenvolupament s’estan posant al dia, proporcionant millors condicions de competitivitat en aquest sector. “Hauran d’estar cada vegada més preparats per atraure els milions de turistes que arribaran en les pròximes dècades”.

DINERO.COM

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>