BARCELONA LOW COST: CAP DE SETMANA PER MENYS DE 100 €

 

“Que Barcelona s’ha convertit en una ciutat cada vegada més popular entre els turistes, no hi ha dubte. Que això ha provocat que els preus s’hagin incrementat, també.
Tens planejada una escapada d’un cap de setmana a Barcelona i no vols gastar tots els estalvis? Doncs no et perdis les propostes que tenim per ajudar-te a organitzar el cap de setmana perfecte sense morir en l’intent i gastant menys de 100 €.
Aprofita alguna de les múltiples ofertes que hi ha de Free Walking Tours. Des de la Barcelona gòtica a la zona més contemporània. Aquests tours duren entre 2 i 3 hores i són una magnífica opció per fer-se una idea general de la ciutat i aprendre una mica de la seva cultura i curiositats.

La Sagrada Familia, turismo en Barcelona
Si t’agrada caminar, res com pujar fins al Parc Güell. En l’actualitat, la zona més famosa està tancada i es pot accedir previ pagament de 7 €. Però si no vols gastar a l’entrada, val la pena igualment fer una bona passejada i perdre pels camins del parc de Gaudí fins arribar a la part més alta on les vistes són fabuloses.
Continuant el passeig, l’ideal és seguir caminant i travessar el barri del Carmel per acabar en els búnquers, que cada vegada s’estan fent més populars per gaudir de les vistes i la posta de sol.
Per dormir per pocs diners, aprofita algun dels hostels que hi ha a Barcelona, ​​perquè estalviaràs diners.
Si vols prendre’t unes tapes i canyes barates, una opció estupenda és visitar el carrer Blai del Poble Sec. És un carrer molt animada amb molts llocs per fer un mos i prendre una cervesa per preus no gaire elevats.
Una altra bona opció, potser massa popular però amb preus assequibles, i on compartiràs rialles i taula amb altres viatgers és La Ovella Negra. Un lloc que s’ha convertit en una icona per la quantitat de litres de sangria que serveixen cada dia.
I ull perquè alguns hostels organitzen un Pub Crawl, una activitat de grup amb altres viatgers per a la nit on tindràs importants descomptes, jocs i ofertes.

unnamed2
Queda’t a dinar pel barri Gòtic, en algun lloc com el Entrepans Conesa, on torren entrepans des de 1951 amb els millors embotits i formatges. El més famós és l’entrepà de picada, fet amb puntes de pernil, llom, xoriço … i recomanat per a pressupostos ajustats. No està a la carta, però estaran encantats de preparis per menys de 2 € si l’hi demanes.
Alguns dels museus de Barcelona són gratuïts els diumenges a la tarda, així que aprofita per visitar-los. Per exemple El Museu Picasso té entrada gratuïta de 15 a 19h. Altres com el Cosmo Caixa, que és un Museu de Ciències molt interessant, té entrada gratuïta cada dia. “

Eva Abal

HOSTELWORLD.COM

0 respostes

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>